QLARA OBDARUJE

Majhno darilo za veliko veselje vaših najmlajših

Od 3. 9. 2019 do razdelitve 1000 daril

QLara zelo rada raziskuje, skoraj toliko kot nagrajuje! Ob nakupu Darilne kartice Qlandia v vrednosti vsaj 80,00 € prejmete Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin. Aktivnost poteka do razdelitve 1000 daril. Obdarite svoje bližnje z Darilno kartico Qlandia in spodbudite najmlajše h raziskovanju z zanimivim darilom.

Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin prejmete po 17.09.2019.

QLara na Hroščkovem festivalu

Sobota, 14. 9. 2019 v Češminovem parku, Domžale

Hrošček Simon je QLaro povabil na svoj festival, kjer je skupaj z otroki prepotovala Slovenijo, otrokom pa je predstavila (in dvajsetim tudi podarila) svojo prvo knjižno publikacijo - Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin.

Hroščkov festival
Hroščkov festival
Hroščkov festival
Hroščkov festival

QLarin potovalni dnevnik za otroke

V želji po spodbujanju bralne kulture pri otrocih je Qlandia izdala posebno poučno knjigo, ki je zgodbica in dnevnik hkrati. Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin je zbirka prigod na popotovanju po Sloveniji z radovedno papigo QLaro, v katere so preko zanimivih nalog, izzivov in ostalih aktivnosti vključeni tudi otroci. Otroci se tako zabavajo, raziskujejo in skupaj s QLaro odkrivajo lepote Slovenije!

Raziskuj s QLaro in osvoji nagrado!

Od 31. 10. do 12. 12. 2019

Odgovori na nagradno vprašanje na Qlandia Facebook strani in osvoji Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin in plišasto igračo QLara. Radovedna QLaro se potepa po Sloveniji in odkriva zanimive kraje. Ker želi novo pridobljeno znanje deliti tudi s svojimi prijatelji, se bo vsak teden oglasila iz enega in vam zastavila nagradno vprašanje. 

Sedem srečnežev bo prejelo QL potovalni dnevnik Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin in plišasto igračo s podobo QLare. Spremljaj Qlandia Facebook stran in sodeluj!